Slowfeeder Hooinet 20mm maaswijdte - per meter

€ 16,50 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Lengte in meters (de hoogte is altijd 200cm):

* DICHTMAKEN DOOR PETRA:

  • HOOINET-1-NEE
LET OP:    Dit is geen door Barefoot geproduceerd artikel maar een extraatje dat...meer
Productinformatie "Slowfeeder Hooinet 20mm maaswijdte - per meter"


LET OP:    Dit is geen door Barefoot geproduceerd artikel maar een extraatje dat alleen in deze webshop tegen een gereduceerde prijs te koop is. Tenzij je tevens voor minimaal €49,95 andere artikelen koopt, komt er altijd nog 6 euro verzendkosten bovenop de prijs van het net. 
Dit vanwege de kleine marge op dit artikel: gratis verzending kan hierbij niet uit, dan leggen we er geld op toe en dat wordt natuurlijk wat te gek.

Bij het selecteren van de lengte van het net dat je wilt bestellen, moet je dus ook even bedenken of je er nog voor minimaal €49,95 andere artikelen bij gaat bestellen: dan is het verzenden namelijk wel gewoon gratis. Kom je niet aan €49,95 voor andere artikelen? 
Dan moeten we verzendkosten bij je bestelbedrag optellen. Je kan dat snel zelf doen via deze link: Verzendkosten voor hooinet toevoegen.

Tevens kun je selecteren of je zelf gaat knutselen, of dat je wilt dat onze stalgenoot Petra het net voor je dichtmaakt. Zij vraagt 10 euro voor het dichtmaken van een net met bijpassend PP koord zodat je het direct kan gebruiken zoals het hooinet dat op de foto's aan de houten stal hangt: met 2 dichtgemaakte zijkanten. Je moet wel even zelf contact met haar opnemen en de 10 euro aan haar overmaken, daar staan wij verder buiten. Maar als je deze optie selecteerd, dan sturen we het bestelde & betaalde hooinet niet op, maar geven het aan Petra zodat zij het kan verzenden zodra ze het klaar heeft   :-)

 

Los slowfeeder-hooinet van 2 meter hoog, je kan dit dubbelvouwen en dichtmaken zodat je een vulbaar hooinet krijgt van 1 meter hoog en....
zo lang als je wilt, van 1 tot 10 meter. Verkoop onverwerkt per strekkende meter. Wordt handmatig op de bestelde lengte geknipt.
De prijs per strekkende meter (dus 1x 2 meter) is €16,50.   

Er wordt per bestelling 1 lengte geleverd, die je zelf verder in losse stukken kan knippen als je er meerdere netten van wilt maken.

Met dit net kun je zelf hooinetten en hooikussens maken, of er hooi mee afdekken dat je in een palletbox of iets anders voert, of...wees vooral creatief. 

Materiaal PolyPropylene (sterkste materiaal)
Maaswijdte 20 mm. (zeer goed slowfeed-effect, de meeste hooinetten hebben grotere mazen - waardoor paarden sneller eten en meer verspillen)
Draaddikte 3,5 mm.  (dikker = duurzamer, in deze maaswijdte is dit het dikste net dat we konden vinden)   
Knooploos. (rekt niet uit en schuurt niet langs de lippen en tanden)   
Hoogte 2 meter. (met versterkte rand aan 2 zijdes) 

De hoogte is altijd 2 meter zodat je dubbelgevouwen een vulbaar hooinet krijgt van 1 meter hoog.
Lengte afgeknipt naar wens: 1x 2m, 2x 2m, 3x 2m enz. tot maximaal 10 meter oftewel een hele rol.
De lengte kies je zelf. Vul simpelweg het aantal meters in dat je wilt hebben.       

Hou er rekening mee dat een hooinet kwetsbaar is: paarden trekken er met hun tanden aan en het ene paard doet dit subtieler dan het andere. Er valt dus niets te zeggen over de duurzaamheid en er wordt geen garantie gegeven op de levensduur daar paarden àlles kunnen slopen, dus ook dit net....ondanks dat dit het sterkste 20mm net is dat we hebben kunnen vinden en het bij de meeste mensen en paarden meestal minstens een jaar mee gaat.     

Als je hele extreme pech hebt dan heb je een bijzonder lomp...eh...fanatiek paard die er binnen een dag een gat in getrokken heeft.
We hebben hier zelf een weinig subtiele Fjord staan (van Petra) en moeten voor 2 paardjes de netten ongeveer na 2 jaar jaarrond gebruik vervangen. 
Wil je dit eigen risico niet accepteren bestel het net dan niet.       


Let op, dit is slechts een los stuk net, het moet nog tot een "zak" dichtgemaakt worden! 
Wil je een kant-en-klaar net thuis ontvangen, neem dan contact op met Petra. Zij maakt het voor 10 euro per net voor je dicht.
Klik hier om Petra een e-mail te sturen met je wensen

Let op! Het net is gemaakt van soepel materiaal, dat van zichzelf een beetje in elkaar trekt. De vierkante mazen zijn daardoor bij een net dat je "in rust" neerlegt niet vierkant maar liggen als wiebertjes samen getrokken, waardoor het kan lijken alsof je een scheef stuk net ontvangen hebt. Dit is natuurlijk niet het geval.

Als je het net uit elkaar trekt en opspant zodanig dat de mazen (en het net in zijn geheel) weer mooie rechte vierkantjes zijn, dan zie je dat de afmetingen gewoon kloppen: het dikke koord aan de boven- en onderkant is de lengte die je besteld hebt, en de beide zijkanten (waar het net langs afgeknipt is) zijn allebei 2 meter hoog.


Zie foto 5: links een stuk net van 1 meter lang "in rust" op de grond, dat ligt dan wat samengetrokken met wiebertjesvormige mazen.
Rechts hetzelfde net maar nu in zijn eigenlijke vorm opgespannen (zie de nette vierkante mazen).       

Ga dus NIET "de puntjes" van een driehoekig opgefrommeld net knippen in een poging om het "recht" te maken, want dan knip je het juist zelf scheef!
Zie foto 6 en 7 van een 2 meter lang net waar een klant "de puntjes" afgeknipt heeft.... dit net is daardoor helemaal verknipt, goed te zien als je het alsnog netjes in zijn eigenlijk vierkante vorm opspant.  

 

Verdere links naar "Slowfeeder Hooinet 20mm maaswijdte - per meter"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Slowfeeder Hooinet 20mm maaswijdte - per meter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de AVG Privacy Verklaring gelezen.

Barefoot® Standaard Pad Barefoot® Standaard Pad
vanaf € 119,95 *
Amber Halsring Amber Halsring
€ 24,95 *
Barefoot® Physio Pad Barefoot® Physio Pad
vanaf € 159,95 *
Zadeltassen Nut Zadeltassen Nut
€ 169,95 *
Ring, 75 cm Ring, 75 cm
€ 9,95 *
Laatst bekeken