Schnelle & sichere Lieferung

Herroepingsrecht

U kunt uw order zolang deze nog niet verzonden is altijd nog kosteloos aanpassen of annuleren.
Stuur ons via e-mail een berichtje en wij passen uw bestelling aan of verwijderen de bestelling uit het systeem.

Wanneer u na ontvangst van uw bestelling artikelen wilt retourneren dan kan dit (na contact via e-mail) binnen 14 dagen nadat de bestelling bezorgd is.

Indien wij de artikelen vervolgens helemaal nieuw (schoon en ongebruikt) en in originele verpakking terug ontvangen storten wij het volledige aankoopbedrag terug op uw rekening, de verzendkosten voor het terugsturen zijn echter voor uw eigen rekening.

Indien artikelen na retourzending niet meer in nieuwstaat terug de voorraad in kunnen (lichte gebruikssporen) dan hoeven we deze uiteraard niet terug te nemen omdat we gebruikte artikelen natuurlijk niet meer voor de normale prijs aan iemand anders kunnen verkopen.

Als extra service willen we toch de mogelijkheid bieden om deze spullen (binnen 14 dagen na ontvangst en na contact via e-mail) terug te sturen. Licht gebruikte spullen (dus niet kapot!) nemen we dan alsnog terug.

Aangezien wij deze retouren met een korting aan moeten bieden, betalen we voor zadels nog 90% van het aankoopbedrag terug en voor overige artikelen 75%, zodat wij de retouren met een zelfde korting op de Sale-pagina aan kunnen bieden.

Laatst bekeken