Schnelle & sichere Lieferung

Slowfeeder Hooinet Reststukken 20mm

€ 17,60 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Dit artikel is momenteel niet op voorraad

reststuk lengte:

  • RESTSTUK-80
    Let op: dit net wordt per strekkende meter geleverd en moet je zelf nog...meer
Productinformatie "Slowfeeder Hooinet Reststukken 20mm"

 

 

Let op: dit net wordt per strekkende meter geleverd en moet je zelf nog dichtmaken om er een hooizak of iets dergelijks van te maken. 

 

 

Let op:  Het betreft hier REST-STUKKEN: van elke lengte is er dus (meestal) maar 1 verkrijgbaar.
Wil je meerdere netten / andere maten, dan kan je deze hier bestellen.

Los slowfeeder-hooinet van 2 meter hoog, je kan dit dubbelvouwen en dichtmaken zodat je een vulbaar hooinet krijgt van 1 meter hoog en....
de lengte van het reststuk dat je hier bestelt. Wil je zelf een lengte kiezen van 1 tot 10 meter? Klik dan hier. Omdat dit reststukken zijn is er van elke lengte maar 1 te koop.

Met dit net kun je zelf hooinetten en hooikussens maken, of er hooi mee afdekken dat je in een palletbox of iets anders voert, of...wees vooral creatief. 

Materiaal PolyPropylene (sterkste materiaal)
Maaswijdte 20 mm. (zeer goed slowfeed-effect, de meeste hooinetten hebben grotere mazen - waardoor paarden sneller eten en meer verspillen)
Draaddikte 3 mm.  (dikker = duurzamer, in deze maaswijdte is dit het dikste net dat we konden vinden)   
Knooploos. (rekt niet uit en schuurt niet langs de lippen en tanden)   
Hoogte 2 meter. (met versterkte rand aan 2 zijdes) 

Hou er rekening mee dat een hooinet kwetsbaar is: paarden trekken er met hun tanden aan en het ene paard doet dit subtieler dan het andere. Er valt dus niets te zeggen over de duurzaamheid en er wordt geen garantie gegeven op de levensduur daar paarden àlles kunnen slopen, dus ook dit net....ondanks dat dit het sterkste 20mm net is dat we hebben kunnen vinden en het bij de meeste mensen en paarden meestal minstens een jaar mee gaat.      


Als je hele extreme pech hebt dan heb je een bijzonder lomp...eh...fanatiek paard die er binnen een dag een gat in getrokken heeft.
We hebben hier zelf een weinig subtiele Fjord staan en moeten voor 2 paardjes de netten ongeveer na 2 jaar jaarrond gebruik vervangen. 
Wil je dit eigen risico niet accepteren bestel het net dan niet.       


Let op, dit is slechts een los stuk net, het moet nog tot een "zak" dichtgemaakt worden! 


Let op! Het net is gemaakt van soepel materiaal, dat van zichzelf een beetje in elkaar trekt. De vierkante mazen zijn daardoor bij een net dat je "in rust" neerlegt niet vierkant maar liggen als wiebertjes samen getrokken, waardoor het kan lijken alsof je een scheef stuk net ontvangen hebt. Dit is natuurlijk niet het geval.

Als je het net uit elkaar trekt en opspant zodanig dat de mazen (en het net in zijn geheel) weer mooie rechte vierkantjes zijn, dan zie je dat de afmetingen gewoon kloppen: het dikke koord aan de boven- en onderkant is de lengte die je besteld hebt, en de beide zijkanten (waar het net langs afgeknipt is) zijn allebei 2 meter hoog.


Zie foto 5: links een stuk net van 1 meter lang "in rust" op de grond, dat ligt dan wat samengetrokken met wiebertjesvormige mazen.
Rechts hetzelfde net maar nu in zijn eigenlijke vorm opgespannen (zie de nette vierkante mazen).       

Ga dus NIET "de puntjes" van een driehoekig opgefrommeld net knippen in een poging om het "recht" te maken, want dan knip je het juist zelf scheef!
Zie foto 6 en 7 van een 2 meter lang net waar een klant "de puntjes" afgeknipt heeft.... dit net is daardoor helemaal verknipt, goed te zien als je het alsnog netjes in zijn eigenlijk vierkante vorm opspant.  

 

Verdere links naar "Slowfeeder Hooinet Reststukken 20mm"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Slowfeeder Hooinet Reststukken 20mm"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de AVG Privacy Verklaring gelezen.

Ride on Pad Physio Nature Ride on Pad Physio Nature
vanaf € 369,00 *
Trainings Cube Trainings Cube
€ 18,95 *
Laatst bekeken