Filters sluiten
 
  •  
van tot
2 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Trainings Paaltjes 120 cm
Trainings Paaltjes 120 cm
Met de Trainings paaltjes (sticks) en Trainings Cubes kun je hele parcoursen bouwen! Leuk voor de afwisseling in de training, zowel voor grondwerk als onder het zadel. De Cubes en Sticks zijn klein en nemen weinig ruimte in. Ze worden...
€ 39,80 *
Heuptasje Barefoot® voor snoepjes
Heuptasje Barefoot® voor snoepjes
De meeste tasjes voor beloningssnoepjes vind je in de hondenwereld. Omdat onze grotere viervoeters toch vaak iets grotere snoepjes krijgen hebben we ons Barefoot® brokjestasje "TREAT" extra groot gemaakt. Handig: Dit tasje heeft een...
€ 18,95 *
Multi-Riem-Tas Barefoot®
Multi-Riem-Tas Barefoot®
Deze riemtas is superhandig: gebruik 1, 2 of alle 3 de tasjes, in de volgorde die je zelf handig vindt aan de verstelbare riem. De Barefoot® "MULTI-BELT" kun je gebruiken tijdens het poetsen, rijden, klusjes in de wei, paddock of stal,...
€ 16,95 *
Barefoot® Communication Halsring
Barefoot® Communication Halsring
Paardvriendelijke halsring voor signaal-rijden of grondwerk. De ultieme neck-reining oefening. Gemaakt van gevlochten DryTex: duurzaam en makkelijk in onderhoud. Vormvast, stevig en toch bijna zo soepel als touw. Met decoratieve patch...
€ 44,95 *
Trainings Cube
Trainings Cube
Ideaal voor grondtraining. Op de grond leren paarden op mensen vertrouwen, onze trainingsartikelen helpen daarbij. Gebruik de Trainings Cubes en Trainings Sticks om een behendigheids-parcours te bouwen. Je kunt ze gebruiken voor een...
€ 9,95 *
Ring, 75 cm
Ring, 75 cm
Een hoepel voor paarden! Leer je paard het hoofd door de ring te steken, de ring van de grond af oppakken, of laat het dier zodanig halthouden (op afstand?) dat bijvoorbeeld precies de voorbenen in de ring staan. Bij gevorderde training...
€ 9,95 *
Pylon / Kegel, 38 cm hoog
Pylon / Kegel, 38 cm hoog
Stevige kwaliteit trainings Pylon. Voor vele doeleinden bruikbaar. Zet er een slalom mee uit, zet hem in de hoeken zodat je deze goed door leert rijden, leg er een balletje op dat je vanuit het zadel eraf moet pakken tijdens een...
€ 8,95 *
2 van 2
Laatst bekeken