Filters sluiten
 
  •  
van tot
2 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
'Juniper' Touwhoofdstel 3-in-1
'Juniper' Touwhoofdstel 3-in-1
Slim gemaakt touwhoofdstel dat dankzij 5 ingeknoopte RVS ringen en 2 lederen bitriempjes op 3 verschillende manieren gebruikt kan worden: 1] Als touwhalster voor grondwerk of rijden. Leadrope / teugels kunnen dan bevestigd worden aan de...
€ 34,95 *
BeGentle Touwhoofdstel
BeGentle Touwhoofdstel
Lichtgewicht touwhalster voor grondwerk en rijden. Zachte neusriem van 2 touwtjes breed met bijkleurend hoesje er omheen zorgt voor een comfortabele ligging. Voorzien van 2 ringetjes voor zijdelingse teugel-bevestiging, maar ook gewoon...
€ 17,95 *
Leadrope 'Energy'
Leadrope 'Energy'
Deze professionele "Energy" leadropes zijn op een speciale manier vervaardigd waardoor je hiermee zeer goed "energie" kunt overdragen.... ofwel zeer nauwkeurig gedoseerde signalen door kan geven. De Energy leadrope kan met of zonder de...
vanaf € 19,95 *
Heuptasje Barefoot® voor snoepjes
Heuptasje Barefoot® voor snoepjes
De meeste tasjes voor beloningssnoepjes vind je in de hondenwereld. Omdat onze grotere viervoeters toch vaak iets grotere snoepjes krijgen hebben we ons Barefoot® brokjestasje "TREAT" extra groot gemaakt. Handig: Dit tasje heeft een...
€ 18,95 *
Multi-Riem-Tas Barefoot®
Multi-Riem-Tas Barefoot®
Deze riemtas is superhandig: gebruik 1, 2 of alle 3 de tasjes, in de volgorde die je zelf handig vindt aan de verstelbare riem. De Barefoot® "MULTI-BELT" kun je gebruiken tijdens het poetsen, rijden, klusjes in de wei, paddock of stal,...
€ 17,95 *
Ring, 75 cm
Ring, 75 cm
Een hoepel voor paarden! Leer je paard het hoofd door de ring te steken, de ring van de grond af oppakken, of laat het dier zodanig halthouden (op afstand?) dat bijvoorbeeld precies de voorbenen in de ring staan. Bij gevorderde training...
€ 10,95 *
Pylon / Kegel, 38 cm hoog
Pylon / Kegel, 38 cm hoog
Stevige kwaliteit trainings Pylon. Voor vele doeleinden bruikbaar. Zet er een slalom mee uit, zet hem in de hoeken zodat je deze goed door leert rijden, leg er een balletje op dat je vanuit het zadel eraf moet pakken tijdens een...
€ 9,95 *
2 van 2
Laatst bekeken