Filters sluiten
 
  •  
van tot
2 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Multi-Riem-Tas Barefoot®
Multi-Riem-Tas Barefoot®
Deze riemtas is superhandig: gebruik 1, 2 of alle 3 de tasjes, in de volgorde die je zelf handig vindt aan de verstelbare riem. De Barefoot® "MULTI-BELT" kun je gebruiken tijdens het poetsen, rijden, klusjes in de wei, paddock of stal,...
€ 16,95 *
Barefoot® Communication Halsring
Barefoot® Communication Halsring
Paardvriendelijke halsring voor signaal-rijden of grondwerk. De ultieme neck-reining oefening. Gemaakt van gevlochten DryTex: duurzaam en makkelijk in onderhoud. Vormvast, stevig en toch bijna zo soepel als touw. Met decoratieve patch...
€ 44,95 *
Bal, doorsnede ca. 75 cm
Bal, doorsnede ca. 75 cm
Paardenvoetbal, plezier met of zonder het baasje! De grote bal kan met de neus of hoef gerold worden, en sommige paarden klimmen er zelfs bovenop. Kan goed gebruikt worden voor target-training, paardenvoetbal, en om het paard te...
€ 29,95 *
Trainings Cube
Trainings Cube
Ideaal voor grondtraining. Op de grond leren paarden op mensen vertrouwen, onze trainingsartikelen helpen daarbij. Gebruik de Trainings Cubes en Trainings Sticks om een behendigheids-parcours te bouwen. Je kunt ze gebruiken voor een...
€ 9,95 *
Ring, 75 cm
Ring, 75 cm
Een hoepel voor paarden! Leer je paard het hoofd door de ring te steken, de ring van de grond af oppakken, of laat het dier zodanig halthouden (op afstand?) dat bijvoorbeeld precies de voorbenen in de ring staan. Bij gevorderde training...
€ 9,95 *
Barefoot® 'Communication' Trainer-Stick 4-in1
Barefoot® 'Communication' Trainer-Stick 4-in1
De veelzijdige Trainings Stick met verwisselbare accessoires! De blauwe stick is ca. 150 cm lang. Wordt geleverd inclusief uitwisselbaar: - kort touwtje - lang touw van ca. 200 cm. - zachte bal - belletje
€ 29,95 *
Pylon / Kegel, 38 cm hoog
Pylon / Kegel, 38 cm hoog
Stevige kwaliteit trainings Pylon. Voor vele doeleinden bruikbaar. Zet er een slalom mee uit, zet hem in de hoeken zodat je deze goed door leert rijden, leg er een balletje op dat je vanuit het zadel eraf moet pakken tijdens een...
€ 8,95 *
2 van 2
Laatst bekeken