Arizona Barry Kids

Product nummer: AR-DT-BARRY

Barefoot Arizona Barry

Only some items on stock - order quickly!

 
Schattig kinderzadeltje gemaakt van DryTex kunstleder: onderhoudsarm en waterafstotend. Simpelweg reinigen met een natte spons.


***let op: alle nieuwe Barefoot-zadels worden vanaf heden inclusief zadelhoes geleverd dus die hoef je er niet meer los bij te bestellen***

Geweldig zadeltje voor kinderen van circa 7 tot 12 jaar.

Op de rij-foto's is Marit (6 jaar) te zien met de Fjord van haar moeder, op een Bellis Arizona (met beugelriemen i.p.v. fenders, want die zijn nog iets te lang voor haar), het zwart-blauwe tweelingbroertje van de Arizona Barry.

Ideaal om op te leren rijden. Kinderen zitten fijn opgesloten tussen de pommel en cantle van het zadel, kunnen de zadelknop vasthouden als ze wat extra steun zoeken, en door het ontbreken van een zadelboom kunnen ze hun paard of pony beter aanvoelen en makkelijker leren om de bewegingen goed te volgen. Kinderen worden gestimuleerd en aangemoedigd om snel vol vertrouwen en met een goed evenwicht rond te rijden op hun pony of paard.

Het zadeltje is qua lengte geschikt voor ponies vanaf ongeveer 1 meter schofthoogte en kan ook gewoon op grotere paarden gebruikt worden.

Verkrijgbaar in zwart met blauw (+ Barry sleutelhanger). Inclusief fenders en beugels.


• Met drukverdelend systeem in de kussentjes
• Beweegt in alle richtingen soepel met het paard mee
• Geen beperking van de bewegingsvrijheid
• Close contact zitgevoel
• Verplaatsbare beugelophanging
• Gemaakt van praktisch DryTex kunstleder
• Gewicht: slechts ca. 4 kg


Kleur: zwart-bruin 

 

We'll inform you if the price of this product will be changed according to your price alert.

No review available for this product.